Ons rollend materieel

Ons rollend materieel

Onderhoud en netheid is zeer belangrijk binnen de transportsector, omdat het rollend materieel natuurlijk het visitekaartje is van een bedrijf binnen de logistiek. Wij hechten hier dan ook zeer veel belang aan en zorgen ervoor dat onze vrachtwagens en opleggers steeds optimaal functioneren zonder gebreken.

Onderhoud

Het onderhoud bij rollend materieel is zeer belangrijk aangezien deze dagelijks in gebruik gesteld moeten kunnen worden. Het is daarbij zeer belangrijk dat het rollend materieel ook functioneel blijft natuurlijk. Ons bedrijf heeft een eigen hangar / werkplaats waar ons rollend materieel wordt onderhouden. Dit gebeurt door eigen personeel met ervaring in het onderhoud van machines, waardoor onze werknemers in staat zijn zelf het onderhoud van ons rollend materieel te regelen. Onze vrachtwagens en opleggers gaan op regelmatige basis op onderhoud, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Netheid

De netheid van het rollend materieel is ook een zeer belangrijk element bij logistieke en transport bedrijven. Het rollend materieel is eigenlijk het visitekaartje van een transportbedrijf, wat dus wil zeggen dat dit altijd in orde moet zijn. Wij beschikken over een eigen wasplaats waar onze trucks regelmatig gewassen worden zodat ze steeds proper in orde staan. 

Kwaliteit & veiligheid

Voor elke opdracht of transport zoeken wij de beste en meest aangepaste werkmethode. Op deze manier kunnen wij dan ook zo veilig mogelijke en kwalitatieve werkuitvoering garanderen. Onze machines worden uiteraard ook zeer regelmatig gecontroleerd zodat ze steeds in orde staan. Dit reflecteert zich natuurlijk ook in onze kwalitatieve en veilige werkuitvoering.

Etisch ondernemen

In de huidige maatschappij wordt de nadruk steeds meer gelegd op het etisch ondernemen, dus is het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt om de gezondheid van de planeet voort te zetten. Daar dragen wij natuurlijk ook aan bij. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met Euro 5 en Euro 6 motoren. Bij werkzaamheden of transporten leggen wij echter ook de nadruk op het etisch ondernemen. Wij houden het brandstofverbuik van onze vrachtwagens nauwlettend in het oog en corrigeren waar nodig!