Onze garanties

Just-In-Time (JIT): Aangezien het in het dagelijkse leven zeer belangrijk is dat de juiste goederen op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en op het juiste tijdstip geleverd worden zijn just-in-time leveringen zeer belangrijk. Wij gaan steeds zeer stipt en flexibel te werk, waardoor u ook kunt betrouwen op de afleveringen van uw transport op tijd.

Transportdocumentatie: Bij (uitzonderlijk) transport komen er dikwijls heel veel documenten en papieren bij. Het is dan ook belangrijk dat alle documenten voor het transport steeds in orde zijn om problemen te voorkomen. Wij regelen de (meeste) documentatie voor uw transport, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Indien wij niet meester zijn in bepaalde documenten, kan het zijn dat dit laten doen door een derde partij. Hierbij kan eventueel gedacht worden aan ADR transport.

Dagelijkse transporten: Wij zijn in staat om dagelijkse transporten voor u uit te voeren. Zo hebben wij een bereik voor onze transporten over gans Europa, maar wij zijn ook in staat om transport te regelen naar Rusland en Oekraïne. Daarnaast hebben wij ook nog een vaste lijndienst naar Slowakije. 

Onze chauffeurs: In de transportwereld is het vanzelfsprekend dat de chauffeurs zeer belangrijk zijn voor zowel de klant als onszelf. Het is dan ook de bedoeling dat de chauffeur vakbekwaam is en kan werken met eventueel bijkomende machines zoals laadkranen. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het werken met laadkranen, waardoor zij dus ook heel betrouwbaar werk leveren. Onze chauffeurs kunnen steeds helpen bij het laden en lossen van ladingen met laadkranen. De laadkranen zijn ook uitgerust met radiografische afstandsbedieningen, waardoor zij de last zelf kunnen positioneren en aanslaan zodat u dit niet hoeft te doen. 

Rollend materieel: Het rollend materieel is net zoals de chauffeurs heel belangrijk. Het is dan ook de bedoeling dat het rollend materieel steeds in orde is zodat dit ook netheid uitstraalt, zowel voor u als voor ons. Meer informatie vindt u op de home pagina.

Service: Een goed geregeld transport is zeer belangrijk, maar de service rond het transport is minstens even belangrijk. Wij hechten hier dan ook heel veel belang aan en proberen u, de klant, steeds tevreden te stellen met onze diensten. Indien wij reeds transporten gedaan hebben voor u, en u bent niet tevreden met de geleverde service, aarzel dan niet om hieromtrent contact op te nemen met ons zodat wij kunnen aanpassen en bijsturen waar nodig! "De klant is koning!"

Behulpzaam: Wij proberen steeds zo behulpzaam mogelijk te zijn tijdens het transport naar de klant toe. Indien de klant dit wenst, kunnen wij helpen bij het laden/lossen/ verplaatsen van goederen of machines met behulp van onze kraanwagens. Indien u dit wenst, aarzel dan zeker niet om ons deze vraag te stellen en wij helpen u graag verder.