Over ons

Bijzonder, exceptioneel wegvervoer en hijs- en kraanwerken. NV Transport Devreese zet decannialange ervaring voor u in. U bent zeker van stiptheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. Voor elk transportprobleem bieden wij u de meest gepaste oplossing aan!

Aangezien machines en werktuigen binnen de transportsector zeer belangrijk zijn om het bedrijf zo goed als mogelijk draaiende te houden, investeren wij natuurlijk ook regelmatig in ons rollend materieel. Daardoor zijn onze werktuigen ook steeds 'up-to-date'. Onze Vloot is dus weinig of niet verouderd.

Wij staan in voor veilig en efficiënt transport voor u, dit aan de hand van de juiste keuze in rollend materieel voor de opgegeven opdracht(en). Wij beschikken over platte opleggers met stijlen, opleggers met schuifzeilen, uitschuifbare diepladers (eventueel met dubbele opritten),... Sommige van onze uitschuifbare diepladers hebben dan ook de mogelijkheid om een lengte tot en met 30m te bereiken.

U kan dus zeker gebruik maken van onze transportcapaciteit. Weliswaar is er de mogelijkheid om dit te doen voor een eemalig project, maar wij zijn zeker en vast bereid om in vast samenwerkingsverband te functioneren!

Naast opleggers beschikken wij ook nog over een aantal soorten trekkers. Zo beschikken wij over onder andere mega-, standaard- en 3-assige trekkers.

 
 

​​


  
 
 

 

Wij staan in voor volgende soorten transport:

- Vervoer met laadkraan
- Vervoer met dieplader
- Vervoer van boten
- Uitzonderlijk vervoer
- Internationaal transport
- Sneltransport
- Montage & manipulatie
- Tractie
- Container transport
- Transport van betonelementen
- Transport van Kunstwerken

Extra informatie met betrekking tot deze transporten kunt u vinden bij 'Diensten'.