Wat doen we

Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer met kraanwagens en uitzonderlijk vervoer. Daarnaast staan wij natuurlijk nog in voor transport van alle soorten goederen.

NV Transport De Vreese is ook voornamelijk actief binnen de bouwsector. Wij zijn in staat om alles te transporteren wat binnen deze sector valt. Dit kan gaan van bakstenen, ramen & deuren, natuursteen, werfmaterialen, metaalconstructies,... tot grote kranen, machines, heftrucks,...
Naast het transport voor de bouwsector heeft u ook de mogelijkheid om ons in te schakelen voor alle andere soorten transport. Wij beschikken over standaard-, mega- en 3-assige trekkers waardoor wij elke oplegger kunnen oppikken. Daarnaast beschikken wij ook over zelflossers met mobiele kraan, maar ook vorkheftrucks en kooiapen. Dit is natuurlijk voordelig voor u als klant, want zo kunnen wij de goederen ter plaatse laden en lossen, dus hoeft u geen extra kraan te voorzien op de locatie. 

Voor grote en uitzonderlijke vrachten beschikken wij over langlopende vergunningen voor uitzonderlijk vervoer. Dankzij deze langlopende vergunningen moeten wij op voorhand geen toelating meer vragen bij de bevoegde instanties en kunnen we (bijna) meteen beginnen aan het transport. Wij hebben dan ook heel veel ervaring binnen het uitzonderlijk vervoer, waardoor het voor ons eigenlijk al helemaal niet meer zo uitzonderlijk is. 

Onze kraanwagens zijn natuurlijk ook beschikbaar in combinatie met diepladers en andere opleggers. Daardoor kunnen wij goederen (alsook boten, generators,...) zowel zelf laden en lossen. Wij regelen alles van transport, van A tot Z. Dit betekent voor u dat u gerust kunt zijn dat uw vracht tijdig, correct en zonder implicaties geleverd wordt. 

Internationaal transport is ook een van de soorten transport waar we veel ervaring in hebben. Wij regelen ook veel soorten internationaal transport. Zo regelen wij internationaal container transport, uitzonderlijk vervoer, transport met kraanwagens, transport met diepladers,...